Michael Bolander Bygger

591213-XXXX är organisationsnummer för företaget Michael Bolander Bygger. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Michael Bolander Bygger är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Botkyrka som är den kommunen som Michael Bolander Bygger finns i.

Michael Bolander Bygger har varit registrerat sedan 2007-03-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Michael Bolander Bygger så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

Michael Bolander Bygger är och det finns flera bolag i Botkyrka som också är .

Firmatecknare för Michael Bolander Bygger är följande:

Vill ni komma i kontakt med Michael Bolander Bygger så kan ni göra det på telefon genom 08-7781023 eller genom brev på följande adress:

Reparation, om, ny och tillbyggnad

Det finns olika personer som har en koppling med Michael Bolander Bygger och det är Bolander, Michael Runeson som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,